ARAMA SONUÇLARI : 47 adet sonuç bulundu

"NİNATTA" Operası sahnede!

Ahmet Ümit'in “Ninatta’nın Bileziği” adlı romanından uyarlanan "Ninatta" Operası, 13-15 Aralık 2018 tarihlerinde Süreyya Operası’nda olacak.

5 HAFTA 5 FARKLI KÜLTÜR SAHNEDE

5 HAFTA 5 FARKLI KÜLTÜR SAHNEDE

Şişli Belediyesi, Feriköy’de beş hafta devam edecek Rum, Musevi, Ermeni ve Alevi kültürlerinin yemekten mutfağa tüm zenginliklerini meraklılarıyla buluşturacak “Kültürler Birbirine Bakıyor” etkinlik dizisini düzenliyor.

Jacques ile Efendisi sahneye taşındı

Jacques ile Efendisi sahneye taşındı

Tiyatro dünyasına bu sezon adım atan Rest Tiyatro’nun ilk oyunu "Jacques ile Efendisi" 24 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirciyle buluşuyor.

OZAN GÜVEN, 14 YIL SONRA TİYATRO SAHNESİNDE!

OZAN GÜVEN, 14 YIL SONRA TİYATRO SAHNESİNDE!

Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Baba Sahne’nin yeni oyunu “Don Kişot’um Ben” 1 Aralık’ta Prömiyerini gerçekleştiriyor.

TANRI KRAL SAHNEDE

TANRI KRAL SAHNEDE

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar "Ebediyen yaşamak isteyen bir kralın ölüm karşısındaki çaresizliğini" anlatan yeni oyunuyla 21 Kasım Çarşamba Artısahne'de tiyatroseverlerin karşısında.

"SUÇ VE CEZA" İLK KEZ TEK KİŞİLİK SAHNEDE!

Dostoyesvki'nin adını tüm dünyada tanınmasını sağlayan "Suç ve Ceza" adlı romanı Türkiye'de ve dünyada ilk kez Tiyatro35 oyuncusu Atilla Alpar tarafından tek kişilik olarak sahnelenecek.

"Keloğlan Keleşoğlan" İstanbul'da sahneleniyor!

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun 2018-2019 tiyatro sezonundaki yeni oyunu, Ulviye Karaca'nın yazıp yönettiği “Keloğlan Keleşoğlan” 1 Kasım Perşembe günü prömiyerini gerçekleştiriyor.