Kategori : BRAND

DÜNYAYI DEĞİŞTİREN HİKÂYELER!

DÜNYAYI DEĞİŞTİREN HİKÂYELER!

Brand Week Istanbul, ikinci gününde Sınır Tanımayan Doktorlar’dan hikâyeler paylaşan David Noguera, “The Money Man” Mehmet Okur, Burger King’in muhteşem pazarlama fikirlerinin sahibi Marcelo Pascoa, Konda Araştırma ve Danışmanlık Genel Müdürü Bekir Ağırdır, “Dünyayı Değiştiren Müslüman Kadınlar” sunumuyla Ogilvy Noor, Başkan Yardımcısı Shelina Janmohamed, “Sınırları Aşan Kadınlar” oturumuyla Engin Altan Düzyatan ve daha birçok isim, katılımcılarla “sınır tanımayan fikirler” paylaştı

"Sınır Tanımayan Fikirler" İstanbul'u sardı!

6. kez gerçekleştirilen Brand Week Istanbul, Türkiye’nin iş ve markalar dünyasını, yaratıcı endüstrilerini, dünyanın sınır tanımayan isim ve projeleriyle buluşturdu. Onur konuğu Şener Şen'i 60 yıllık sanat hayatına dair hikayelerin anlatıldığı bir söyleşiyle ağırlayarak yılın en ilham verici haftasına harika bir giriş yaptı.

BRAND WEEK ISTANBUL, SINIRLARI AŞARAK BAŞLIYOR!

BRAND WEEK ISTANBUL, SINIRLARI AŞARAK BAŞLIYOR!

Türkiye’nin iş ve markalar dünyasını, dünyanın en ilham verici isim ve projeleriyle buluşturan Brand Week Istanbul, "Sınır Tanımayan Fikirler” temasıyla 5-9 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenleniyor. bu yılın onur konuğu, Türk sinemasının yaşayan efsanesi Şener Şen!