TEBDİL BU AKŞAM POPS BALAT'TA

TEBDİL BU AKŞAM POPS BALAT'TA

Ahmet Sami Özbudak, yeni oyunu 'Tebdil' ile tiyatroseverleri Balat'ta buluşturuyor.

2383 Yapım'ın yeni oyunu Tebdil, Burak Üzen, Erkan Akbulut, Gülşah Fırıncıoğlu Yaşar, Fehmi Karaarslan ve Özge Borak'tan oluşan kadrosuyla seyirciyi Ahmet Sami Özbudak'ın kaleminden ilgi çekici bir hikaye ile başbaşa bırakıyor.

Yazan ve Yöneten: Ahmet Sami Özbudak
Oyuncular: Burak Üzen, Erkan Akbulut, Fehmi Karaarslan, Gülşah Fırıncıoğlu Yaşar, Özge Borak
Yapımcı: Murat Temel (2383yapım)
Dramaturg: Sinem Öztürk
Yardımcı Yönetmenler: İris Gürçay, Oğuz Öztekin
Müzik: Çiğdem Erken
Işık Tasarımı: Yasin Gültepe
Kostüm Tasarımı: Canan Çullu
Hareket Tasarımı: Ekin Bernay

Oyunun Konusu:

Tebdil, farklı dünyalara ait ikiz kardeşlerin (Talat & Süleyman) yıllar sonra gizemli bir davetle birbirlerinin yaralarına dokunmasıyla başlar. Balat’ta kendi küçük krallığını kurmaya çalışan Süleyman ve onun can dostları Maviş ve Hakkı hayatın eğlenceli bir o kadar karanlık taraflarında gezinir. Bu kafadarların günübirlik rutinine tanıklık ederken bir gün Zeynep her şeyi altüst edecek bir teklifle kapıdan içeri girer. Bu davetsiz misafir, hem geçmişi hem de Süleyman ve Talat’ın karanlık tarafını kazmaya başlar. Böylece Süleyman’ın Nilay ile yıllanmış ve çalkantılı aşk serüveni de sekteye uğrar. Bir yandan aşk serüveni diğer yandan hesaplaşmalar tüm dengeleri altüst eder. Seyirci için bir tarafta olmak imkânsızlaşacaktır.

Oyun Tarihleri:

08.10.2024 Saat 20:30 Pops Balat / İstanbul
14.10.2024 Saat 20:30 Pops Balat / İstanbul
15.10.2024 Saat 20:30 Pops Balat / İstanbul

Not: Oyun sezon boyunca her Pazartesi Pops Balat’ta izleyici karışısına çıkmaya devam edecek. Seans detaylar ve bilet satışları tiyatrolar.com.tr üzerinden yapılmaktadır.

Google+ WhatsApp