'BİR MASALDI' PRÖMİYER İÇİN  GÜN SAYIYOR

'BİR MASALDI' PRÖMİYER İÇİN GÜN SAYIYOR

Başrollerini Hande Subaşı ve Halil İbrahim Ceyhan’ın paylaştığı, yapay zeka tasarımlı müzikal şov ‘’Bir Masaldı' son provalarını yapıyor.

İstanbul’un iki tarihî yapısının, Kız Kulesi ve Galata Kulesi’nin gölgesinde, kadim Anadolu topraklarından ilhamla yaratılan masalsı kahramanları aracılığıyla seyircilere “aşk”ı yeniden keşfettirmeyi amaçlayan “Bir Masaldı” adlı müzikal şovunda 25 kişilik bir dansçı kadrosu yer alıyor.

Dünya çapında imza attıkları işlerle büyük hayranlık uyandıran Filmotion sanat ve tasarım ekibini Türkiye'ye getiren yapım, sahne tasarımlarının yapay zeka teknolojisi ile yaratılmasıyla izleyiciye 5 boyutlu bir deneyim sunacak. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda provalarına devam eden oyuncu kadrosuyla buluşan ekip, benzersiz bir deneyim sunacak.

 

Genel Sanat Yönetmenliğini Aydın Sigalı’nın üstlendiği projenin koreografilerini Özgür Adam İnanç hazırlıyor. G. Ülkem Gürbüz yapımcılığında, Bulut Reyhanoğlu danışmanlığında yürütülen “Bir Masaldı”nın müzikleri Diler Özer ve Metehan Dada tarafından hazırlandı.

Ünlü sanatçı Yonca Lodi’nin kalplere dokunacak bir parça ile konuk olarak yer alacağı Pebble Creatives imzalı 'Bir Masaldı' çok yakında izleyicisiyle buluşacak.

Google+ WhatsApp