"MÜSLÜM BABA" ROLÜYLE TİMUÇİN ESEN KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI!

59 yıllık hayatına sonsuz acı sığdırarak sanatında devleşen Müslüm Gürses’in yaşamını anlatan MÜSLÜM filminin galası yapıldı. Aylardır sır gibi saklanan Timuçin Esen’in Müslüm Gürses hali ilk kez izleyiciyle buluşurken izdihama neden oldu.

Yılın en fazla merak edilen, üzerinde en çok konuşulan filmi MÜSLÜM’ün galası, Uniq Hall İstanbul’da yapıldı. Sanat, cemiyet ve iş dünyasından geniş bir katılımın olduğu gecede izdiham yaşandı. Muhterem Nur, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl ve filmin tüm kadrosuyla birlikte Müslüm Gürses fanları da gecenin katılımcıları arasındaydı.

Türkiye’nin doğusundan batısına, genç yaşlı herkesin çok sevip saygı duyduğu, şarkıları dilden dile dolaşan efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in acılar ve aşkla dolu ‘film gibi’ hayatı artık izleyicilere emanet edildi. Tüm zamanların gişe rekorlarını kırmaya hazırlanan, Can Ulkay ve Ketche’nin yönetmenliğinde çekilen filmin galasına ilgi büyüktü.

Efsaneye yakışır bir oyunculuk: Timuçin Esen

Filmde Müslüm Gürses’i canlandıran sinemamızın usta oyuncularından Timuçin Esen çekimler öncesi büyük bir özen ve dikkatle hazırlandığı bu önemli rol için günlerce, haftalarca Müslüm Gürses’in bütün görüntülerini, konser kayıtlarını, filmlerini izleyip, şarkılarını tekrar tekrar dinledi. Ölümünün üzerinden yıllar geçmesine rağmen efsane olmaya devam eden Gürses’e yakışır bir oyunculuk sergileyen Esen, izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

26 Ekim Cuma günü 1000’in üzerinde salonda vizyona girecek MÜSLÜM’ün ikinci büyük galası aynı akşam yapımcı, yönetmen ve oyuncuların katılımıyla Adana’da yapılacak.

Yapım: Dijital Yapımlar
Yönetmen Ketche, Can Ulkay
Oyuncular: Timuçin Esen (Müslüm Gürses), Zerrin Tekindor (Muhterem Nur), Ayça Bingöl (Annesi Emine), Turgut Tunçalp (Babası Mehmet), Erkan Can (Limoncu Ali), Güven Kıraç (Plak şirketi sahibi), Erkan Avcı (Bahtiyar), Taner Ölmez (Kardeşi Ahmet) Şahin Kendirci (gençliği), Alper Parlak (Müslüm Akbaş/çocukluğu)
Senaryo: Hakan Günday, Gürhan Özçiftçi
Müzik: Ender Akay, Sunay Özgür
Görüntü Yönetmeni: Martin Szecsanov
Kurgu: Mustafa Presheva
Kostüm Tasarımcısı: Baran Uğurlu
Dağıtım: CGV Mars Dağıtım
 

Google+ WhatsApp