Bayrak oyununa yoğun ilgi

Bayrak oyununa yoğun ilgi

Berkun Oya'nın yazdığı, Kubilay Karslıoğlu'nun yönettiği '' Bayrak'' seyircinin beğenisini kazandı.

İstanbul Devlet Tiyatrosunun 2017-2018 sezonu oyunlarından Bayrak'ın galası 14 Aralık 2017 Perşembe gecesi Küçük Sahne'de gerçekleştirildi. Berkun Oya'nın yazdığı, Kubilay Karslıoğlu'nun yönettiği oyun seyircinin beğenisini kazandı.

 

“Başkasının çocuğu olsaydı ne yapardın, soruyorum sana, senin çocuğunu öldürseler ne yapardın, herkes birinin çocuğu…”

 

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun yeni oyunu Bayrak'ın galası 14 Aralık 2017 Perşembe gecesi Küçük Sahne'de gerçekleştirildi. Berkun Oya'nın yazdığı,  Kubilay Karslıoğlu'nun yönettiği oyun seyircinin beğenisini kazandı. Galaya eleştirmenler, jüri üyeleri, basın mensupları ve birçok tiyatro sanatçısının yanı sıra, oyunun yazarı Berkun Oya ve  kalabalık bir davetli grubu katıldı.

 

Cinayetle son bulan bir ihanetin bir aileyi trajik çöküşe sürüklemesi anlatılan oyunda, ilişkiler üzerinden aile kavramı, iletişimsizlik ve şiddet olguları sürprizli kurgu ve içeriğiyle sorgulanıyor.

 

Oyunun dekor tasarımında Behlüldane Tor, kostüm tasarımında Selin Ölçen, ışık tasarımında ise Akın Yılmaz imzası bulunmakta. Dramaturjisini Günay Ertekin'in yaptığı oyunun müzikleri Murat Gedikli'ye ait. Oyundaki karakterlere Ali İpin, Gönen Aykaç, Murat Sarı, Uygar Özçelik, Deniz Çom, Hüseyin Sevimli ve Arda Kaptanlar hayat veriyor.

 

Bayrak oyunu, İstanbul Devlet Tiyatrosunun 2017-2018 sezonunda İstanbul'da ve yurt içi turnelerinde seyirciyle buluşmaya devam edecek.

 

Google+ WhatsApp