EMEK SAHNESİ'NDE TİYATRO GÜNLERİ

EMEK SAHNESİ'NDE TİYATRO GÜNLERİ

Kültür ve sanatın buluşma noktası Grand Pera Emek Sahnesi, 2019 yılını tiyatro dolu günlerle karşılayacak.

Grand Pera Emek Sahnesi yeni yılda perdelerini tiyatro ile açıyor. ilk olarak 13 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’da Ray Cooney’in ustalık eseri olan “Kaç Baba Kaç” oyunu için aralayacak. Bir hastanenin doktorlar odasında geçen ve 2 saat boyunca düşmeyen temposu ile kahkahalar attıran oyunda, rektörlüğe giden yolda çok önemli bir konuşma yapmaya çalışan Dr. David Morgan’ın başından geçen olaylar anlatılıyor.

“Kadın Kafası”

 8 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’da İrfan Kangı’nın hem yazıp hem yönettiği aynı zamanda Melda Gür, Merve Sevi, Ebru Karanfilci ve Duygu Şen ile beraber oynadığı bir komedi oyunu “Kadın Kafası” Grand Pera Emek Sahnesi'nde izleyiciyle buluşturacak. Oyunun konusu Aylin, Betül, Beyza ve Sevil 4 arkadaş ve can dostlardır. Aylin, Betül, Beyza ve Sevil bir akşam evde kız kıza oturup sohbet etmeye ve hayatların da ki erkekleri çekiştirmeye başlamalarıyla eğlence başlıyor. İşin garip tarafı anlatılan, hayal edilen adamlarla hayallerini yıkan adamlar ne kadar da birbirine benziyor. Seyirciye düşense kendi hayatlarına bakıp düşünmek, bolca kahkaha atmak ve Kadın kafasına erişmek.

"Baş Belaları"

Yönetmenliğini İrfan Kangı’nın yaptığı Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver gibi sevilen sanatçıların yer aldığı “Baş Belaları” oyunu 22 Şubat Cuma akşamı saat 20.00’da Grand Pera Emek Sahnesi’nde sahnelenecek. Tiyatro severlerin beğeni ile izleyeceği oyunda, aynı evde yaşamaya başlayan bir çiftin hayatları ne kadar değişebilir ve nasıl mahvolabilir? Kerem'le mutlu bir birlikteliği olduğunu zanneden Meltem aslında kendisinden nefret edildiğini ve evden kovulmak istendiğini bilmiyorsa? Kerem sevgilisini evden yollayabilmek için en yakın arkadaşı Taner'den yardım için evlerinde kalmasını ve Meltem'i göndermesine yardım etmesini isterse ortaya büyük bir karmaşa ve komedi çıkar mı? Tüm bu soruların cevabı 2 saat boyunca düşmeyen temposuyla birbirlerinin başına bela olan baş belalarında...

Google+ WhatsApp