HAVUZ'DA TİYATRO

HAVUZ'DA TİYATRO

Two Two Production, yeni oyunu "Red Speedo" ile özel tasarım mekanda sıradışı bir oyun ile 19 Aralık'ta tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

"Mutluyduk Belki Bugüne Kadar" oyunu ile geçtiğimiz sezon tiyatroseverlerin ilgisini çeken Two Two Production, 24 Kasım'da prömiyerini gerçekleştirdiği "Red Speedo" ile izleyicilere yine farklı bir deneyim sunuyor. Pera Palace Otel'de özel tasarlanan havuzda sergilenen oyunda, Amerikalı yazar Lucas Hnath'ın karanlık ve kesin imzasıyla; ahlaki değerleri ve kazanmanın affetmez ağrılığını üzerinizde hissedeceksiniz.

"Kazanmak için ne kadar ileri gidersiniz?"

Ulusal Yüzme Olimpiyatları'na katılmaya hak kazanmak için yapılacak müsabakadan bir gün önce, yüzücü Ray'in de içinde bulunduğu yüzme takımının tesisindeki bir buzdolabında, kime ait olduğu bilinmeyen doping ilaçları bulunur.

Önce herkes yüzücü Tad'den şüphelense de, Ray önce avukat olan abisi Peter'a, ardından da Koç'una ilaçların kendine ait olduğunu itiraf eder.

Başarılı bir yüzücü olan Ray, Speedo markasıyla hem kendi kariyeri hem de içinde yer aldığı takım için çok önemli bir anlaşma imzalamanın arifesindeyken, en yakını olan abisi Peter'ın ve yıllardır rol model olarak bellediği Koç'unun; ün, para ve diğer çıkarlar uğruna ahlaki değerlerden nasıl vazgeçtiklerine ve doping alıyor olması gerçeğine nasıl göz yumduklarına şahitlik edeceksiniz.

Yazar: Lucas Hnath
Çeviri: Kerem Pilavcı
Yönetmen: Ahmet Sami Özbudak
Prodüksiyon: Two Two Production
Işık Tasarımı: Ayşe Sedef Ayter
Hareket Tasarımı: Tuğçe Tuna
Dövüş Tasarımı: Gürhan Elmalıoğlu
Kostüm Styling: Ceylan Atınç
Oyuncular: Erol Babaoğlu, Erdem Kaynarca, Tuğçe Tanış, Mert Tümer
Oyun Süresi:

Etkinlik Tarihi:
19 Aralık 2018 saat 20.30 Pera Palace Otel
26 Aralık 2018 saat 20.30 Pera Palace Otel

Google+ WhatsApp