TÜRKİYE'NİN İLK MATBAA PAZAR YERİ AÇILDI

TÜRKİYE'NİN İLK MATBAA PAZAR YERİ AÇILDI

“Kitap Basımevi”nin tanıtımı, kurucusu Damla Güven ve platformun yazılımcısı Bilal Kök’ün katılımıyla 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda gerçekleşti.

Kitap Basımevi kurucusu Damla Güven, projede Ege Basım Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Güven’in deneyimlerinden yararlandığını belirterek Türkiye’deki ilk ve tek online matbaa pazar yeri olarak kurumsal firmaların ve yayınevlerinin çözüm ortağı olacaklarını söyledi. Güven, ayrıca Türkiye’deki tüm matbaacıları tek bir çatı altında toplayan platform ile baskı hizmeti almak isteyen firmalara en iyi kalitede ve en uygun fiyata teklif sunulacağını ekledi.

Platformun işleyişinden sorumlu Bilal Kök, firmaların sisteme giriş yaparak basılmasını istedikleri ürünlerin baskı özelliklerini, yazılımın sunduğu şekilde aşama aşama belirleyerek, ürün içeriklerini de yükledikten sonra sistemde kayıtlı olan matbaalara teklif talebi gönderildiğini, devamında ise firmaların gelen teklifleri değerlendirip onaylamasından sonra ilk olarak numune baskının iletimi ve onayının sağlanmasıyla istenilen miktarda basılı ürünün firmaya teslim edileceğini aktardı.

Sunumun sonunda Damla Güven, Kitap Basımevi’nin firmalara basılı ürünleri için depolama hizmeti de verebileceklerini dile getirerek firmaların belirttiği teslim zamanında talep edilen sayıda basılı ürünü adreslerine teslim edeceklerini söyledi.

Google+ WhatsApp