7 KOCALI HÜRMÜZ YOLUNA DEVAM EDİYOR

7 KOCALI HÜRMÜZ YOLUNA DEVAM EDİYOR

Yıllarca birçok önemli tiyatrocu tarafından sahnelenen ‘’7 Kocalı Hürmüz’’ müzikali usta tiyatrocu Müjdat Gezen yorumuyla yeniden sahneleniyor

 

Yıllarca birçok önemli tiyatrocu tarafından sahnelenen ‘’7 Kocalı Hürmüz’’ müzikali usta tiyatrocuMüjdat Gezen yorumuyla yeniden sahnelendi. Başrollerini Birce Akalay, İlker Ayrık, Yonca Evcimik, Ercan Bostancıoğlu, Suzan Kardeş, Ömür Arpacı, Mehtap Ar, Arzu Okay, Can Bana, Aykut Taşkın, Barış Taşkın, Cengiz Okuyucu ve Cengiz Gezgin’in paylaştığı müzikal, büyük beğeni toplaması üzerine Ocak ve Şubat aylarında da temsillerine devam ediyor.

Güzelliği ile ekranda büyüleyen Birce Akalay, müzikalde de sesi, fiziği ve oyunculuğu ile müzikal seyircisinden de tam not aldı.

Dev kadrosu ve usta tiyatrocu Müjdat Gezen’in yorumuyla yeniden sahneye taşınan müzikalde, Atilla Özdemiroğlu’nun ünlü bestesi “Yalnız Kullar (Tanrım)” parçasının yanı sıra Sadık Şendil’in vasiyeti üzerine İstanbul türküleri de yer almaktadır.

 

Kostüm tasarımını Leyla Gezen ile Bahar Korçan’ın, koreografisini Pınar Ataer’in üstlendiği oyunun müzikleriEmirhan Cengiz tarafından hazırlanmıştır.

Google+ WhatsApp