ANKARA FİLM FESTİVALİ’NİN  KISA FİLMLERİ BELLİ OLDU

ANKARA FİLM FESTİVALİ’NİN KISA FİLMLERİ BELLİ OLDU

7-15 Kasımtarihlerinde gerçekleşecek 35. AnkaraFilm Festivali’ninUlusal Kısa Film Yarışması’nın finalistleri de açıklandı. Bu yıl 174 filmin başvurduğu yarışmada 14 film, Ece Yüksel, Melikşah Altuntaş ve Ruken Öztürk’ten oluşanjürinin karşısına çıkacak.

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından 7-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 35. Ankara Film FestivalininUlusal Kısa Film Yarışması’nın finalistleri belli oldu.

14 kısa film yarışacak

174 başvurunun olduğu ve İstanbul Esenyurt Üniverstiesi öğretim görevlisi ve yönetmen Dr. Özgür Arık, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi öğretim görevlisi Fulten Larlar ve yönetmen Vehbi Bozdağ’ın ön jüriliğinde gerçekleşen Ulusal Kısa Film Yarışması’nda bu yıl 14 film yarışacak.

Oyuncu Ece Yüksel, yazar, senarist ve yapımcı Melikşah Altuntaş ile akademisyen ve yazar Ruken Öztürk’ün ana jüriliğinde gerçekleşecek yarışmada; Ahmet Toğaç’ın “Aç Açına”, Umut Şilan Oğurlu’nun “Dilan Hakkında Konuşmalıyız”, Mehveş Topçuoğlu’nun “Eko”,Selin Öksüzoğlu’nun “Görüşürüz Kaplumbağa”, Oben Yılmaz’ın “Günaydın Anne, Adil Burak Aydın’ın “Hayaller, Umutlar ve Dönen Yunuslar”,Sema Güler’in “Kabuk”, F. Nur Özkaya’nın“Kaçmandan Çok Korktum”, Çamran Azizoğlu’nun “Kravat”, Yakup Tekintangaç’ın “Mori”, Mert Erez’inRehber, Kadri Doğan’ın “Sinan”, Deniz Büyükkırlı’nın “Tavuk Suyuna Çorba” veErman German’ın“Telaşlı Parlama” adlı filmleri yer alıyor.

Ulusal Kısa Film Yarışması’nın kazananları, 15 Kasım Cuma akşamı gerçekleşecek törende belli olacak.

Google+ WhatsApp