23 NİSAN ÇOCUKUSU 38. ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE YAŞANACAK

23 NİSAN ÇOCUKUSU 38. ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE YAŞANACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın bu yıl 38.’sini düzenlediği “Çocuk Şenliği,” “sürdürülebilir bir dünya için” mottosuyla 21 Nisan 2024 Pazar günü başlıyor

Kadın-erkek eşitliği, doğa ve çevre konularına dikkat çekmek amacıyla geliştirilen ve hem çocuklardan hem de ebeveynlerden büyük ilgi gören Odeabank’ın “Eşit Masallar” oyunu, Şehir Tiyatroları’nın bu yıl 38.’sini düzenlediği “Çocuk Şenliği”ne konuk oluyor.

Müge Mor’un yazdığı Deniz Yeşil Mavi’nin yönettiği, işaret dili tercümesinin yer alacağı oyun, 21 Nisan tarihinde saat 12.00 ve 15.00’te Müze Gazhane Prof. Dr. Sevda Şener Sahnesi’nde sahneleniyor.  Samsun, Bursa, Eskişehir gibi pek çok ilde sahne alan oyun, İstanbullu çocuklarla buluşmak için gün sayıyor.

ODEABANK’IN EŞİT MASALLAR OYUNU (İŞARET DİLİ TERCÜMESİYLE) (5+Yaş)

Aynı isimli kitap projesinden uyarlanan oyunda; Sindirella, Rapunzel, Pamuk Kalpli Prens ve Yedi Cüceler, Kırmızı Başlıklı Kız ve Kurbağa Prens yeni bir macerada bir araya geliyor. “Eşit Masallar” oyununda kahramanlarımız “Kötü Vezir Vezveze” tarafından kandırılmak isteniyor. Ancak dünyadaki bütün bilmecelerin cevaplarını bilen akıllı prenses ve iyi kalpli prens başta olmak üzere masal kahramanlarının sayesinde Vezveze’nin planları suya düşüyor. Ortak amaçları yaşadığımız dünyayı ve doğayı korumak olan kahramanlarımızdan acaba hangisi vezir seçilecek?

Oyunda İlteriş Berat Bakırhan, Beril Korkmaz, Zeynep İpek, Oktay Kılınç, Büşra Ayata, Merve Kaytuka, Oben Onur, Bedirhan Malçok rol alıyor.

Google+ WhatsApp