GRILL İSTANBUL’DAN MÜZİK VE FARKLI LEZETLER FESTİVALİ

GRILL İSTANBUL’DAN MÜZİK VE FARKLI LEZETLER FESTİVALİ

Lezzet, müzik ve eğlencenin buluştuğu KüçükÇiftlik Park’ın yeni festivali Grill İstanbul, 1-2 Haziran’da binlerce İstanbulluyu ağırladı.

Yazın gelmesiyle birlikte kendini dışarıya atan İstanbullular, hafta sonu KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenen Grill İstanbul Festival’de buluştu. Ünlü şeflerin birinden lezzetli yemeklerini tandanlar akşam ünlü isimlerin verdiği konserleri izledi.

Grill İstanbul’da Levon Bağış, Yağız İzgül, Sidar Budak, Onur Balk gibi uzman isimlerin et seçme ve pişirmeden tadımlara, kokteyl yapımından dünya kahvelerini tanımaya farklı konularda gerçekleştirdiği atölyelere katılma ve ünlü restoranların stantlarını ziyaret etme imkânı buldular.

Birbirinden lezzetli yemeklerin tadını çıkaran ziyaretçiler, düzenlenen yarışmalarda hem eğlenceli dakikalar geçirdi hem de ödüller kazandılar.

20 kişiye özel bir festival menüsü hazırlayan Yağız İzgül'ün “Şef Masası”nı sahiplendiği festivale Padre Burger, Adana İl Sınırı Ocakbaşı, Kanatçı Haydar, Elbet Steakhouse, Cantina Prime gibi restoranlar da en sevilen lezzetleriyle katıldılar. Somer Sivrioğlu’nun Efendy ve Tombik’inin, “Masterchef” öğrencilerinden Kıvanç Karadeniz’in Yirmi İstanbul’u ve Batuhan Bayır’ın Broger’iyle bir araya geldiği Grill İstanbul hem şefler, işletmeciler ve sektör önderleri hem de gastronomi meraklıları için bir buluşma noktası oldu.

Festival birinci günYüksek Sadakat, Jabbar, Can Gox ve Ceren Akın’ı ağırladı. Festival, ikinci gün konuklarında ise KÖFN müzik severlere bir sürpriz yarak Simge ile bir sahneye çıktı. İkili “Aşkın Olayım” şarkısını birlikte söyledi.

Genç kuşağın severek takip ettiği Selin ve Emir Yargın konserlerinin ardında ünlü sanatçı Cem Adrian sahne aldı. Festival katılımcıları konser boyunca Cem Adrian’ın şarkılarına eşlik etti. Festival Adrian muhteşem konseriyle sona erdi.


 


 

Google+ WhatsApp