BARIŞ MANÇO VEFATININ 21. YILINDA KADIKÖY'DE ANILIYOR

BARIŞ MANÇO VEFATININ 21. YILINDA KADIKÖY'DE ANILIYOR

Barış Manço anma etkinliklerinin ilk adresi her yıl olduğu gibi yine Barış Manço Vapuru olacak

Aramızdan 21 yıl önce ayrılan, şarkılarıyla gönlümüzde ve dilimizde yaşayan, Türk müzik dünyasının unutulmaz ismi, Barış Manço, sevenleri, müzisyenler ve müzikseverlerin bir araya geleceği kendi adını taşıyan vapurla düzenlenecek özel seferle yaşattırılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları, 2 Şubat 2020 Pazar günü düzenleyeceği ücretsiz sefer  Lale Manço Ahıskalı, Doğukan Manço ve Batıkan Manço ev sahipliğinde gerçekleşiyor.


Kadıköy –Beşiktaş iskelesinden 10.30’da, Beşiktaş-Kadıköy iskelesinden de 11.00’da hareket edecek olan Barış Manço Vapuru, 12.00’da Kanlıca İskelesine yanaşacak. Kabir ziyaretinin ardından dönüş yoluna geçecek vapurda Manço’nun ailesi, dostları ve sevenleri sanatçının unutulmaz eserlerini hep birlikte seslendirecek.

Usta sanatçı için ikinci etkinlik Kadıköy’de bulunan Caddebostan Kültür Merkezi Kurtalan Ekspres’in konseriyle devam edecek.

"Barış Manço'yu Sevgiyle Anıyoruz" başlıklı anma programında, usta sanatçının önderliğinde 1972'de kurulan Kurtalan Ekspres sanatçının sevilen şarkılarını s seslendirecek.

Usta sanatçıyı anma programları kapsamında ayrıca Kadıköy Belediyesinin Manço ailesi ile birlikte, Halkbank'ın desteğiyle müze haline getirdiği Barış Manço'nun Moda'daki evi de her yıl olduğu gibi bu yıl da 31 Ocak günü saat 24.00'e kadar ziyaretçilere ücretsiz olarak açık olacak

Google+ WhatsApp