İŞ SANAT'TA NİSAN

İŞ SANAT'TA NİSAN

Cirque du Soleil’in baş solisti Francesca Gagnon, yıllarca Cirque Du Soleil gösterilerinin müziklerini bestelemiş Rene Duperé ile birlikte 11 Nisan'da İş Sanat'ta.

Değerli ses Francesca Gagnon ve Rene Dupéré, Türkiye’nin başarılı topluluklarından "Semplice Yaylı Quartet" ile birlikte 11 Nisan 2019 saat 20.30'da İş Sanat sahnesinde gerçekleşecek etlinlikte, Cirque du Soleil’in en sevilen eserlerini sergileyecek.

Entertainment Today’in bi “Cirque du Soleil dünyanın sekizinci harikasıysa, Francesca Gagnon, bir müzikal müjdecisi olabilir” Diye bahsettiği yüzyılın en önemli seslerinden biri olan Francesca Gagnon, Alegria ve Bella parçalarındaki muhteşem yorumuyla hafızalara kazınmış; Akdeniz’le olan görünmez bağını eserlerine ustalıkla yansıtmıştır. Hybride, Meridiano, Au delà des Couleurs gibi önemli albümlere sahip değerli ses Gagnon, Cirque de Soleil’de oldukça şık bir iz bırakmıştır.

Cirque du Soleil'in besteciliğini uzun süre yapan Rene Dupére’e ise ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Dupéré, Benoit Jutras, Violaine Corradi ve sirkin diğer bestecileri birlikte önemli bestelere imza atmış bir isim. Bestelerindeki lirik doğası ve etnik müzik ile birlikte Dupéré, Cirque du Soleil’e kendine özgü bir müzikal dünya yarattı.

 

İş Sanat’ta Nisan Ayı

 

8 Nisan 2019 saat 17.00 / 20.30
Bu Dünya Böyledir İşte! Sabahattin Ali’den Dört Hikâye
Anlatıcılar: Tilbe Saran, Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek

keman; Seda Şubaşı
çello; Şemsa İdil Ural


11 Nisan 2019 saat 20.30
Francesca Gagnon & Rene Duperé
Semplice Quartet


17 Nisan 2019 saat 20.30
Tanini Trio (Tahir Aydoğdu, Bilgin Canaz ve Burçin Büke) & Melihat Gülses
Doğunun Batısı, Batının Doğusu


22 Nisan 2019 saat 20.30
Parlayan Yıldızlar
İdil Arıcan & Duru Aydın


25 Nisan Perşembe 20.30
L’arpeggiata
Barok Müziğin Caz ile Buluşması
soprano Celine Scheen
kontrtenor Valer Sabadus

Google+ WhatsApp