İSTANBUL DEVLET TİYATROSUNDA GÖREV DEĞİŞİMİ

İSTANBUL DEVLET TİYATROSUNDA GÖREV DEĞİŞİMİ

İstanbul Devlet Tiyatroları Müdürlüğüne Kubilay Karslıoğlu atandı. Karslıoğlu, öncesinde İstanbul DT Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Kubilay Karslıoğlu yeni dönemde İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdürlüğüne atanırken, Elif Erdal ve Mine Tüfekçioğlu da Müdür Yardımcılığı görevlerine atandığını hatırlatalım.

Kubilay Karslıoğlu Kimdir?
1961 Elazığ doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Devlet Tiyatrolarındaki görevine Bursa Devlet Tiyatrosunda başlamıştır. Bursadaki görevini tamamladıktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı kadrosunda görev yapmaktadır.

1986 yılında Semir Sergen'in yönettiği "Çınar Dede ile Ihlamur Nine" adlı Ankara Devlet Tiyatrosu'nda yer alan oyunla ilk kez sahneye çıkmıştır. En son Berkun Oya'nın yazdığı Bayrak adlı tiyatro oyununu İstanbul Devlet Tiyatrosunda yönetmiştir.

1998 yılında "Ateş Dansı" dizisi ile TV dizilerinde yer almaya başlamıştır. 2011 tarihinde yayınlanmış olan "Kuzey Güney", ardından "Babam ve Ailesi" ve "Oyunbozan" dizilerinde rol almıştır.

Google+ WhatsApp