NİSAN'DA RX İSTANBUL

NİSAN'DA RX İSTANBUL

Elektronik müzik sahnesinin başarılı DJ’lerinin etkileyici performanslarıyla heyecan yaşatan RX İstanbul, Nisan ayında da müzikseverleri eğlenceye çağırıyor.

Roxy Club İstanbul'un geçirdiği büyük değişimle RX İstanbul adını alarak kapılarını elektronik müzik severlere açması, İstanbul gece hayatına yeni bir soluk getirdi.

Açıldığı ilk geceden bugüne kadar geçen kısa zamanda; Nastia, Jeremy Olander, Marc Romboy, Michael Mayer, Eagles & Butterflies, Roman Flügel, Yotam Avni, Steve Rachmand gibi elektronik müzik sahnesinin ünlü isimleriyle unutulmaz anlar yaşatan RX, Nisan ayında da Deetron, Radio Slave, Teenage Mutants, Gregor Trehser, Steve Rachmand gibi global, Procombo, Dirgen gibi lokal DJ’ler ile müzik severleri dansla buluşturmaya devam edecek.

RX İstanbul Nisan Programı

5 Nisan Cuma RX’te Furkan Kurt & Kerem Tekinalp ve Dj Koray T'den bütün gece boyunca sürecek özel set ile kulaklarımızın pası silinecek.

6 Nisan Cumartesi gecesi 20 yılı aşkın bir süredir elektronik müzik kariyerinde emin adımlarla ilerleyen ve son yıllarda gerçekleştirdiği çıkışla dans müziğinin yükselen yıldızları arasına giren Deetron’u ağarlayacak.

12 Nisan Cumartesi Big Burn Nights Kapsamında Brighton doğumlu Berlin merkezli dünyaca ünlü techno-house dj’i ve Rekids (Official) plak şirketinin arkasındaki isim Matthew Edwards a.k.a. Radio Slave (Official) RX’te dans severlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

13 Nisan Cumartesi akşamı modern Techno’nun en gözde ikililerinden biri haline gelen Teenage Mutants, kısa zamanda özgür ruhuyla çok ses getiren Verboten partisini ilk defa Istanbul’a taşıyacak.

19 Nisan Cuma gecesi 90’ların başından bu yana her yıl farklı trendlerle karşımıza çıkan elektronik müzik sahnesinde; zamansız müzikal unsurlara odaklanarak popülerliliğini ve orijinalitesini asla kaybetmeyen Gregor Tresher ile kesintisiz eğlenceye şahit olacak.

26 Nisan Cuma akşamı House, Tekno ve IDM müziğin bir kombinasyonundan ilham alan Berlin’de yaşayan İtalyan ikili Mind Against, Alessadro ve Federico Fognini’den oluşuyor. 80’ler film müziklerinin saykodelik örnekleri ve modern dans müziğin ses tasarımına verdiği özgün ve inanılmaz derecede güçlü müzikal tarzlarıyla Mind Against RX’te dans dolu bir gece yaşatacak.

27 Nisan Cumartesi ise Danny Daze Miami’nin kıymetlisi ve teknik sihirbazı Hünerlerini Sergilemek için RX sahnesine iniş yapacak.

Google+ WhatsApp