ONUR ÜNLÜ’NÜN SON FİLMİ ‘SON OF A RICH’

ONUR ÜNLÜ’NÜN SON FİLMİ ‘SON OF A RICH’

Usta yönetmen Onur Ünlü’nü yöneteceği 'Son of a Rich’in uyarla filminde Melis Sezen ve Kerem Bursin'i başrolde buluşturacak

Usta yönetmen Onur Ünlü’nü yöneteceği 'Son of a Rich’in uyarla filminde  Melis Sezen ve Kerem Bursin'i başrolde buluşturacak 

 Kerem Bursin, Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan ve Güven Kıraç gibi başarılı birçok isim ile anlaşan Kunay Film, güzel oyuncu Melis Sezen ile de el sıkıştı.

 Rusya’da gişe rekorları kıran 'Son of a Rich' in Türkiye uyarlaması Kunay Film yapımcılığında Türkiye’de çekilecek. Güçlü oyuncu kadrosu kadar etkileyici hikayesiyle de beyaz perdeye yeni bir soluk getirecek olan Kunay Film'in Yönetici Yapımcısı ve Genel Müdürü Karina Mia Satlykova: "Bu harika projeyle uzun metrajlı film yapımındaki hikayemize başlamaktan heyecan duyuyoruz. Bu benzersiz hikayenin ve yetenekli oyuncu kadromuzun dünya çapında izleyicilerin ilgisini çekeceğine gerçekten inanıyoruz. Türk dizileri zaten kendi başına başarılı bir marka haline geldi ve biz Kunay Film olarak, Türk sinemasının eski günlerine dönme zamanının geldiğine inanıyoruz. Bu yüzden uzun metrajlı filmlere odaklanıyoruz. 'Son of a Rich' ekibimiz tarafından üretilen ilk film olacak, ayrıca dünya klasiklerine de yer vereceğimiz projelerimizin hazırlık periyodu tüm hızı ile devam etmektedir” dedi.

 

Usta yönetmen Onur Ünlü’nün yönetmen koltuğuna oturduğu film, zengin bir iş insanının şımarık oğlu Mete'nin, babasının onu 16. yüzyıl Osmanlı şehrinde bir hizmetkar olarak reenkarne olduğuna inandırdığı sürükleyici bir hikayeyi anlatıyor.

 

Google+ WhatsApp