Pera’da A Capella

Pera’da A Capella

Devlet Çoksesli Korosu şefi Burak Onur Erdem’in sanat yönetmenliğinde düzenlenen konser serisinin ilk performansı “A Capella Boğaziçi”, 12 Ocak'ta Pera Müzesi'nde.

Pera Müzesi, yeni yılda sanatseverleri “Pera’da A Capella” başlıklı yeni bir konser serisi ile buluşturuyor. Devlet Çoksesli Korosu şefi Burak Onur Erdem’in sanat yönetmenliğinde düzenlenen konser dizisi, A capella müziğine odaklanıyor. Serinin ilk performansını “A Capella Boğaziçi”, 12 Ocak Cumartesi günü saat 17.00’de Pera Müzesi Oditoryumu’nda gerçekleştirecek.

Ulusal ve uluslar arası pek çok proje ve etkinlikte boy gösteren A Capella Boğaziçi ekibi Canan Özgür, Cansın Hazan Bayrak, Recep Gül, F. Cesur Özdemir ve Ali Göktürk’ten oluşmaktadır.

Konser öncesi gerçekleştirilecek “Atölyede Sohbet” etkinliğinde, A capella müziğin üretim süreçleri, icra pratikleri, repertuvar oluşturma, düzenleme, besteleme ve kaydetme konularına değinilecek. Müzisyenlerle sohbet etmek ve bilgilerini paylaşmak isteyenler için gerçekleştirilen etkinlikte ayrıca, geleneksel müziğin a capella uyarlamalarından bahsedilecek.

Pera’da A Capella konser tarihleri;
16 Şubat 2019 Barbershop İstanbul Quartet,
23 Mart 2019 Gürcü Sanat Evi Çok Sesli Korosu,
13 Nisan 2019 Rezonans,
18 Mayıs 2019 Sirene.

Konser biletleri 20 TL, "Atölyede Sohbet + Konser” biletleri 25 TL’dir. Atölyede Sohbet katılımcı sayısı 10 kişiyle sınırlıdır.

Google+ WhatsApp