Kategori : TİYATRO

"Keloğlan Keleşoğlan" İstanbul'da sahneleniyor!

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun 2018-2019 tiyatro sezonundaki yeni oyunu, Ulviye Karaca'nın yazıp yönettiği “Keloğlan Keleşoğlan” 1 Kasım Perşembe günü prömiyerini gerçekleştiriyor.

YİNE SENDEN GÜÇLÜ OLMANI İSTEYECEK BÜYÜK ADAMLAR!

YİNE SENDEN GÜÇLÜ OLMANI İSTEYECEK BÜYÜK ADAMLAR!

Kadıköy Halk Tiyatrosu, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören “Mor” oyunundan sonra bu sezonda da iddialı bir yapımla sezona merhaba diyor. Yeni oyunları "Tebeşir İzi" 11 Kasım 2018 saat 20:00’de Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde dünya prömiyerini yapacak.

"HIRÇIN KIZ" GALASINA BÜYÜK İLGİ

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun “Hırçın Kız” oyununun galası yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yücel Erten’in 1985-86 sezonunda Ankara Devlet Tiyatrosunda sahneye koyduğu Hırçın Kız oyununda rol alan Ali Ragıp İpin, Hidayet Daş ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu da galayı izleyenler arasındaydı.

USTA OYUNCU YAMAN TÜZCET'E SON TÖREN!

USTA OYUNCU YAMAN TÜZCET'E SON TÖREN!

Geçtiğimiz hafta Avusturalya’da hayatını kaybeden değerli tiyatro ve sinema oyuncusu Yaman Tüzcet, 19 Ekim 2018, Cuma günü İstanbul’da toprağa verilecek!

"Gidecek hiçbir yerimiz yok bizim"

Geçtiğimiz sezon büyük beğeniyle izlenen B Planı, ödüllü oyunlarıyla yeni tiyatro sezonunda da seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

“DALİ’NİN KADINLARI” TİYATRO SAHNESİNDE

“DALİ’NİN KADINLARI” TİYATRO SAHNESİNDE

Başrollerini Hatice Aslan (Edith Piaf), Devrim Nas (Kişi), Hande Soral (Frida Kahlo), Gülin İyigün (Marlyn Monroe) ve Açelya Devrim Yılhan’ın (Virginia Woolf) paylaştığı, merakla beklenen “Dali’nin Kadınları” oyunu prömiyerini gerçekleştirdi ve büyük beğeni topladı.

"YALNIZLAR KULÜBÜ" PERDELERINI AÇIYOR!

TOY İstanbul ve B Planı’nın ortak olarak hayata geçirdiği “Yalnızlar Kulübü” prömiyerini, 22 Ekim Pazartesi akşamı gerçekleşecek! Oyun, bir kişisel gelişim kursunun on haftalık serüvenini mercek altına alıyor.

Usta oyuncu Yaman Tüzcet vefat etti

Usta oyuncu Yaman Tüzcet vefat etti

Türk tiyatro dünyasının ünlü yönetmeni, oyun yazarı ve oyuncusu Yaman Tüzcet’in uzun süredir yaşadığı Avustralya’da vefat ettiği öğrenildi.