Zorlu PSM’de 12. SEZON BAŞLIYOR

Zorlu PSM’de 12. SEZON BAŞLIYOR

Zorlu PSM, yeni sezon programını, sanatseverlerin katılımıyla gerçekleştirdiği 12. sezon lansmanında duyurdu. dünyaca ünlü tiyatro, müzikal, dans, opera-bale gösterileri, yerli yıldızlar ve alternatif sesler yeni sezonda da Zorlu PSM sahnelerinde olacak

Zorlu Holding CEO’su Cem Köksal; “Zorlu PSM gelecek dönemde toplumsal yatırımlarımızın merkezi olacak”

Gecede konuşan Zorlu Holding CEO’su Cem Köksal, “Sanatın evrensel ve bütünleştirici dilinin konuşulduğu, çoksesliliğin yankılandığı Zorlu PSM, sanatçıların sanatını özgürce icra edebildikleri, sanatseverlerin ise ilham verici, yaratıcı ve büyüleyici deneyimler yaşadıkları bir alan...Geniş ve multidisipliner içerik yelpazesi sayesinde farklı kitlelere ulaşarak bir performans sanatları merkezinden beklenenin ötesinde kolektif bir yaratıcı düşünme, üretme, ilham alma ve deneyim edinme alanına da dönüştü. Zorlu PSM’nin, her anlamda beklentileri çok yukarı taşıması Grubumuzu gururlandırırken, kültür-sanat ekosistemine ve yaratıcı endüstrilere olan sorumluluğumuzu da artırıyor. Buradan hareketle Zorlu PSM’yi, Zorlu Grubu’nun toplumsal yatırımlarının merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda PSM, yakın gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacak. 11. sezon gibi çok başarılı bir dönemin ardından PSM’nin 12. sezonunu ben de sizler gibi büyük bir heyecanla bekliyorum” dedi.

Zorlu PSM Genel Müdürü Filiz Ova; “11 yılda 7 Milyondan fazla sanatseveri ağırladık”

Zorlu PSM Genel Müdürü Filiz Ova, “ Geçtiğimiz 11 sezonda 7 milyondan fazla misafirimizi birbirinden farklı, eğlenceli ve ilham verici deneyimlerle buluşturduk. Birlikte geçirdiğimiz bu büyülü yolculuğa yepyeni bir sezonla devam etmenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Sanatın sadece bir eğlence aracı değil, aynı zamanda toplumları birleştiren, hayal kurmaya sevk eden ve izleyicilerini derinden etkileyen bir güç olduğuna inanıyoruz. Bu inançla, her sezon programımızı büyük bir titizlikle hazırlıyoruz.Geçtiğimiz sezon önceki yıllarımızın da üstüne çıkarak tek sezonda toplam 1066 etkinlikte 700 bine yakın sanatseveri Zorlu PSM çatısı altında ağırladık. 11 yılda ise bu rakam 7 milyonu geçti. Ortalama olarak yılın 300 günü 5 ayrı sahnemizde ve etkinlik alanlarımızda 1000’den fazla etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz" dedi.

14 Eylül’de “Afife” seyircisiyle buluşuyor

Demet Evgar’ın boşrolünde olduğu ve Serdar Biliş’in yönetmenliğinde "Afife", Afife Tiyatro ve Zorlu PSM ortaklığıyla yeni sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde.

"Kuşaklar boyunca tüm tiyatroculara ve cesur kadınlara ilham olmuş, bir deniz feneri gibi karanlık zamanlarda yol göstermiş bir ışık, bir simgedir Afife. Sahnede olmayı bütün mevcudiyetiyle arzulayan Afife’nin, kadının sahneye çıkmasına, göz önünde olmasına, yasak koyan düzene başkaldırısının çağdaş bir yorumudur. İşgal altında İstanbul’da cephesini perdesi bellemiş çok kültürlü bir tiyatro kumpanyasının sahne arkası…"

16-17 Eylül'de John Malkovich - The Infernal Comedy

Sinema ve tiyatro dünyasının dev ismi, efsanevi oyuncu John Malkovich, The Infernal Comedy oyunuyla gerçek hayattan alınmış hikayeler ve müzik eşliğinde izleyicileri sürükleyici bir yolculuğa çıkaracak.

Zorlu PSM'nin mekan sponsoru olduğu 28. İKSV Tiyatro Festivali'nde  “III. Richard” ile “Utsushi”yi ağırlayacak

Çağdaş tiyatronun dehalarından biri kabul edilen Thomas Ostermeier ile topluluğu Schaubühne Berlin’in, 10 yılın ardından, dünya sahnelerini kasıp kavurduğu “III. Richard” oyunu ile Japonya’nın evrensel kültür mirasına en çarpıcı hediyelerinden biri olan butoh dansının büyüleyici, şaşırtıcı ve insanı derinden etkileyen dünyasıyla “Utsushi”, 28. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında Zorlu PSM’de sahne alacak

Yeni Zorlu PSM Prodüksiyonları

Enis Arıkan’ın kendi hayatından kesitlere yer yer mizah ve dram öğeleriyle yer vererek, onlarca dansçıyla büyük şovu “Hayalperest”, İbrahim Çiçek’in yönetmenliğinde, Selahattin Paşalı’nın başrolünde sahneye uyarlanacak “Yastık Adam” ve Merve Dizdar başrolü Kerem Arslanoğluyla paylaşarak dokunaklı bir hikayeye hayat verecekleri “İnsanlar, Mekanlar ve Nesneler” oyunu bu yıl ilk kez ve sadece Zorlu PSM’de seyircisiyle buluşacak.

Dünyada ses getiren yapımlar bu sezon da Zorlu PSM’de!

Dünyada 250’den fazla şehirde perdelerini açan Broadway’in en popüler müzikali, 6 Tonny Ödüllü “Chicago”, Rambert Dans Tiyatrosu’nun çarpıcı sahne uyarlamasıyla muhteşem dramatizasyon, nefes kesen danslar ve ikonik müzikleri ile “Peaky Blinders: The Redemption of Thomas Shelby”, dünyaca ünlü koreograf Alexander Ekman’ın baş döndüren eseri “Hammer”, Fransız ikonu Charles Aznavour’un hayatı, kariyeri ve şarkılarına duygu dolu bir saygı duruşu: “Formidable! Aznavour” ve geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören ve Londra Times tarafından “Dünyanın en iyi palyaçosu” olarak tanımlanan Slava’nın gelmiş geçmiş en ilham verici kar gösterisi Slava’s Snow Show, Zorlu PSM’de seyircisileri büyüleyecek.

Her yıl heyecanla beklenen MIX Festival bu yıl da dopdolu!

Dünya çapındaki sesleri ve yerli sanatçıları bir araya getirme amacıyla 2016’dan beri gerçekleşen MIX Festival, ilk günden bu yana İstanbul’un müzik ve kültür-sanat etkinliklerindeki standartlarını bu yılki edisyonunda da belirlemeye hazırlanıyor. Odağında müzik olan ama farklı disiplinlerden beslenen festival; özenle belirlenen programıyla hem yerli hem de uluslararası müzik sahnesinin en başarılı isimlerini bu yıl yine sanatseverlerle buluşturuyor. Sekizinci edisyonu ile 2 ve 3 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan MIX Festival’de bu yıl; Altın Gün, Digitalism (Live), Local Natives, Milky Chance, Starsailor, Trentemøller, Balthvs, Bedük, Catching Flies, Cem Yildiz, Hissikablelvuku, Lucky Love, Monday In Neptune (Live), Σtella, Temples ve Yīn Yīn sahne alıyor.

Sónar Istanbul 2025 için şimdiden nefesler tutuldu!

Her yıl büyük ilgi gören ve dünyanın en prestijli elektronik müzik festivali olan, yaratıcılık ve teknolojiyi birleştiren Sónar Istanbul, 9-10 Mayıs 2025 tarihlerinde dokuzuncu edisyonu ile 20’den fazla farklı disiplinlerdeki sanatçıyı binlerce müzikseverle biraraya getirecek.

UNSEEN ve UNSEEN Extreme turlarla görülmeyenin heyecanı sürüyor.

Zorlu PSM’nin sahne arkasında merak edilen büyük ve büyülü dünyasını sergilediği UNSEEN Tour’un adrenalinle genişletilmiş konsepti UNSEEN Extreme Tour, maceracı misafirlerini bu sezon da bekliyor.

Her adımı keşif dolu sahne arkasının tüm detayları ve anılarının sergilendiği UNSEEN Tour’a ek olarak “Vinç Katı”, “Grid Katı” ve “Ana Sahne Kedi Yolu” gibi daha yüksek ve dar alanların eklendiği yeni rotalarıyla UNSEEN Extreme Tour, misafirlerini sezon boyunca yine heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Google+ WhatsApp