İSTANBUL COCKTAIL FESTIVAL KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA

İSTANBUL COCKTAIL FESTIVAL KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, İstanbul Cocktail Festival’i 28-29 Eylül tarihlerinde dokuzuncu kez ağırlayacak. Bedük, Büyük Ev Ablukada, Jabbar, Ozbi, Deniz Sipahi ve Tuğçe Şenoğul’un sahne alacağı festival, popüler kokteyl barları, atölyeler, aktiviteler, oyunlar ve daha fazlası ile bu hafta sonu İstanbulluları bekliyor.

İstanbul Cocktail Festival’da farklı şehirlerin en popüler kokteyl mekânları pop-up barlar açarken katılımcılar uzman miksolojistlerin elinden çıkan leziz karışımları tatma imkânı bulacak. Yaratıcı görünümleri ve birbirinden farklı sunumlarıyla yeme içme dünyasının yıldızı olan kokteylleri şehrin merkezine taşıyan festivalin programında ayrıca, uzman miksolojistlerden atölyeleri, her damak tadına hitap eden yemek alanı, eğlendirici aktivite ve oyunlar da yer alacak.

FESTİVAL SAHNESİNDE BİRBİRİNDEN RENKLİ İSİMLER

Şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta rengârenk kokteyllerin lezzetlerini müzik ve eğlenceyle yeniden buluşturmaya hazırlanan İstanbul Cocktail Festival, gün boyu devam edecek konserleriyle de hafta sonuna damga vuracak. 28 Eylül Cumartesi günü elektronik müziğin güçlü ismi Bedük, enerjisi hiç azalmayan bir performansla festival sahnesinde olacak. Öncesinde, özgün ritimlerive karakteristik sesiyle Türkçe elektronik müziğe yeni bir soluk getiren Jabbar’ın dinleyicilerle buluşacağı sahnenin açılışını ise oyunculuğun ardından adım attığı müzik dünyasında hem cover parçalardaki modern yorumu hem de kendi şarkılarıyla dikkatleri üstüne çeken Deniz Sipahi yapacak.

İstanbul Cocktail Festival’in ikinci gününde, 29 Eylül Pazar günü ise hem müzikal çeşitliliği hem de şarkı sözlerindeki mesajları ve protest tavrıyla Türkçe rap müziğin önemli figürleri arasında yer alan Ozbi,  melankoli, samimi tınısıyla derin duygulara dokunan sesi ve deneysel pop öğeleriyle zenginleşen müziğiyle Tuğçe Şenoğul, tükenmeyen sahne enerjileri ve müzikal tarzlarıyla alternatif müzik dünyasında adeta yepyeni bir yol açan ve giderek büyüyen bir hayran kitlesi edinen Büyük Ev Ablukada sahne alacak

Festival’in kapı açılış saati 14.00. Festivalin biletleri Biletix’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!


 

Google+ WhatsApp