AHMET ÜMİT OKURLARIYLA CLUBHOUSE’DA BULUŞACAK

AHMET ÜMİT OKURLARIYLA CLUBHOUSE’DA BULUŞACAK

Ahmet Ümit'ten yeni kitap "Kayıp Tanrılar Ülkesi"; okurlarıyla ilk kez Clubhouse'da buluşacak

Ahmet Ümit’in Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkacak olan yeni romanı Kayıp Tanrılar Ülkesi, polisiyeyi, arkeolojiyi ve mitolojiyi bir araya getiriyor.

Yazar Ahmet Ümit'in, son kitabı "Kayıp Tanrılar Ülkesi" Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkacak. Ümit'in kitabı raflardan önce Clubhouse'da okurlar ile buluşacak.

Yazar Ahmet Ümit ve yönetmen Çağ Çalışkur, 28 Mayıs'ta Clubhouse'ta dinleyicilerle buluşacak.

15 Haziran'da raflarda yerini alacak "Kayıp Tanrılar Ülkesi"nin birinci bölümünün okunacağı canlı etkinlikte Zeus karakterini seslendirecek olan Ahmet Ümit'in yanı sıra İpek BilginAlican YücesoyCem AvnayimMerve DizdarMurat KılıçOzan Varol ve Olgu Baran Kubilay gibi deneyimli sanatçılar da seslendirme yapacak isimler arasında yer alacak.

Ayrıca etkinlikte yer alacak ses efektleri usta foley sanatçısı Ali Ören'in imzasını taşıyacak.

Çalışkur'un yöneteceği canlı kitap okuması Clubhouse Yapı Kredi Kulübü'nde 29 Mayıs saat 21.00’de canlı olarak okurlarla buluşacak.

Kültür sanat alanında Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan etkinlik serisi, 28-29 Mayıs tarihlerinde saat 21.00’de Clubhouse Yapı Kredi Kulübü’nden canlı olarak takip edilebilecek.

“Babasız çocuklar tanrıya sığınırdı ama o, tanrı olmayı seçti”

Kayıp Tanrılar Ülkesi, Avrupa’nın en renkli, en kaotik, en çarpıcı kentlerinden biri olan Berlin’de başlayıp, Anadolu’da antik Pergamon kentinin surlarında son bulacak soluk soluğa bir serüven.

Roman Berlin’de cinayetler işleyen becerikli bir katil. Zeus’un ağzından parşomenlere, insan kanıyla enfes destanlar yazan bir şair. İşlediği cinayetlerle unutulmuş tanrıları yeniden uyanmaya çağıran bir çılgın. İnsanlardan nefret ettiği için, Tanrı olmaya kalkışan bir ölümlü. Babasıyla hesaplaşmak için Olimpos’a çıkmaya hazırlanan bir çocuğun hikayesine odaklanıyor.

Kayıp Tanrılar Ülkesi, 15 Haziran’da tüm kitapçılarda raflarda buluşacak.

Google+ WhatsApp