Jean-Christophe Grangé İstanbul'a Geliyor

Jean-Christophe Grangé İstanbul'a Geliyor

Eserleri 30’dan fazla dile çevrilen polisiye-gerilimin dünyaca ünlü ustası Fransız gazeteci, yazar ve senarist Jean-Christophe Grange Doğan Kitap’ın 20. Yıl etkinlikleri kapsamında İstanbul'da okurlarıyla buluşuyor.

Türkiye’de binlerce polisiye-gerilim okuru tarafından merakla beklenen 'gerilimin efendisi' Jean-Christophe Grange, Doğan Kitap’ın 20. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında İstanbul’da okurlarıyla buluşacak ve iki gün boyunca kitaplarını imzalayacak.

İmza günleri, 1 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 15.00’de D&R Kanyon ve 2 Nisan 2019 Salı günü ise saat 19.00’da D&R Akasya mağazasında düzenlenecek.

Ayrıca İstanbul Fransız Kültür Merkezi, Doğan Kitap işbirliğiyle, Jean-Christophe Grangé söyleşisine ev sahipliği yapacak. Grangé, en son yayınlanan gerilim kitabı ”Ölüler Diyarı"nın tanıtımını yapacağı söyleşi 1 Nisan 2019 günü saat 19.00'da gerçekleşecek.

İlk olarak ‘Kızıl Nehirler’kitabıyla gündem olan Grangé, geçtiğimiz günlerde Doğan Kitap tarafından yayımlanan son kitabı ‘Ölüler Diyarı’yla okuyucuların beğenisini toplamıştı.

Jean-Christophe Grangé kimdir? Jean-Christophe Grangé hayatı;
1961 yılında Fransa’da doğdu. Çeşitli haber ajansları ve gazeteler için çalıştı.Paris-Magazine için bilimsel röportajlar hazırladı. Bütün dünyada ve Türkiye’de aylarca çok satanlar listesinden inmeyen Kızıl Nehirler, Taş Meclisi, Leyleklerin Uçuşu, Kurtlar İmparatorluğu, Siyah Kan, Şeytan Yemini, Koloni, Ölü Ruhlar Ormanı, Sisle Gelen Yolcu, Kaiken, Lontano ve Kongo’ya Ağıt adlı kitapları Doğan Kitap tarafından yayımlandı.

Google+ WhatsApp