UZUNKUM, TRAKYA FEST'E HAZIRLANIYOR

UZUNKUM, TRAKYA FEST'E HAZIRLANIYOR

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Trakya Fest, 18-21 Temmuz tarihleri arasında birinden güzel sanatçılar eşliğinde müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Saroz Körfezi'nin önemli doğa güzelliklerinden Uzunkum Plajı'nda 18-19-20-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde yer alacak sanatçılar şöyle;
Aslı Gökyokuş, Ayo&Teo, Bedük, Ben Fero, Büyük Ev Ablukada, Can Bonomo, Cihan Mürtezaoğlu, Crew Project, Deniz Tekin, Dolu Kadehi Ters Tut, Edis, Emir Can İğrek, Ezhel, Feridun Düzağaç, Gaye Su Akyol, Gazapizm, Gencer Savaş ve Orkestrası, Jehan Barbur, Kahraman Deniz, Melek Mosso, Mor ve Ötesi, Nova Norda, Ozbi ft. Gülce Duru, Pera, RockA, Seksendört, Selçuk Balcı, Suzan Kardeş, TNK,Ufuk Beydemir, Yüksek Sadakat, Yüzyüzeyken Konuşuruz, YÖKŞ.

Yayınladıkları videolarla dünya çapında bir hayran kitlesi edinen Amerikalı Aye&Teo ikilisi de sürpriz sahne şovlarıyla müzikseverlerin karşısında olacak.

Ayrıca Gencer Savaş Bandosu, Rio Karnavalı, PUBG Turnuvası gibi festival aktiviteleri yanında "Engelsiz Sahne" adıyla bir sosyal sorumluluk projesi de festival alanında yer alacak.

Festival Programı şöyle;

 

Google+ WhatsApp