XXF: Very Very French Festival Başlıyor

XXF: Very Very French Festival Başlıyor

Bu yıl 5.si düzenlenen XXF: Very Very French Festival, 24 Kasım - 7 Aralık 2018 tarihleri arasında, Zorlu PSM’de gerçekleşiyor.

İstanbul Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile gerçekleşecek festival bu sene müzikseverlere pop müzikten caza, elektronik müzikten folka, rock müzikten blues’a 4 farklı etkinlik sunacak

24 KASIM 2018 CHARLES PASI
Armonikasının üzerine eklediği büyülü sözlerle Fransız çağdaş müzik sahnesinin en etkili isimlerinden biri haline gelen Charles Pasi, ilk albümünü 22 yaşında yayımladı. Bu albümüyle International Blues Challenge’da dünyanın en iyi blues albümleri sıralamasında beşinci olan Charles Pasi, festival kapsamında ilk kez Türkiye'de müzikseverlerle buluşacak.

Etkinlik saati 21.00

24 KASIM 2018 Anatolian Power - DERYA YILDIRIM & GRUP ŞİMŞEK, ELEKTRO HAFIZ, GRUP SES, KOZMONOT OSMAN
Yerel tınılarıyla sınırlar ötesine ulaşan, yerli dinleyicilerin ilgisinin yanında keyifli canlı performanslarıyla birçok ülkede farklı sahnelerde ağırlanan müzisyenler, “Anatolian Power” çatısında festivalde buluşuyor.

Grup Ses: 20.30
Elektro Hafız: 22.00
Derya Yıldırım & Grup Şimşek: 23.30
After: Kozmonot Osman (Live)

29 KASIM 2018 BACHAR MAR- KHALIFE
Beyrut- Paris merkezli bir üsse sahip bağımsız kompozitör Bachar Mar-Khalifé alternatif bir oryantalizm için festivalde yerini alıyor. Klasik, elektronik, rock ve birçok farklı başlıkta değerlendirilebilecek bir müzikal yaklaşıma sahip olan Bachar Mar-Khalifé, dinleyicilere müzikal bir serüven yaşatacak.

Etkinlik saati 21.00

7 ARALIK 2018 FAKEAR, CLEA VINCENT, MOUSIKE
Ülkesinin kuzeybatısından downtempo melodileri tüm dünyaya yayılan Fakear ve Fransa’dan yükselen genç kadın seslerin en dikkat çeken, Türkiye’de online müzik dinleme servislerinde en çok dinlenen isimlerinden Cléa Vincent, festivalde unutulmaz bir gece yaşatacak.

Clea Vincent: 21.30
Fakear: 23.00
After Party: Mousikē

Google+ WhatsApp