EFSANE DİZİLER YENİDEN EKRANDA

EFSANE DİZİLER YENİDEN EKRANDA

Efsane dizi 7 Numara ve Yeditepe İstanbul'un tekrar bölümleri her cumartesi TRT ekranlarında seyirciyle buluşacak

Koronavirüs salgını nedeniyle evde olan yurttaşlar vakitlerinin çoğunu TV karşısında geçiriyor. Birçok TV kanalı da sevilen eski dizileri gündüz kuşağında yeniden yayınlamaya başladı.

Bu dizilerden biri de 2000-2003 yılları arasında TRT'de yayınlanan gençlik- komedi dizisi 7 Numara. Dizinin 11 Nisan Cumartesi'den itibaren her cumartesi saat 14:15'de TRT'de tekrar bölümleri yayınlacak.

Dizide İstanbul'a okumaya gelen 4 kız arkadaşın kiracı oldukları 7 numaralı evin sahipleri ve yeğenleri ile aralarında günlük hayatlarında geçen ve gelişen sıcak ilişkiler. Farklı yaşam tarzları, farklı bakış açıları ve aynı ev... Birbirlerini anlamaya çalışırken yaşadıkları çatışmalar, birlikte verdikleri yaşam mücadelesi konu alınıyor.

Kadrosunda Şebnem Sönmez, Engin Alkan, Tuba Erdem, Nuray Uslu, Ayça Mutlugil, Gülden Güney, Ruhi Sarı, Volkan Girgin, Okan Selvi, Olgun Şimşek, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu gibi isimlerin yer aldığı 7 Numara, tekrar bölümleri ile en çok izlenen dizilerden bir tanesi.

YEDİTEPE İSTANBUL DA YENİDEN EKRANDA

Bir diğer nostaljik dizi Yeditepe İstanbul da cumartesi günleri 7 Numara'nın ardından yayınlacak. 2001-2002 arasında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle daha önce birçok kez ekrana geldi.

Kadrosunda Zuhal Olcay, Emre Kınay, Uğur Polat, Oktay Kaynarca, Meral Okay, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özgü Namal, Günay Karacaoğlu, Ruhi Sarı gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin konusu şöyle:

Zuhal Olcay'ın canlandırdığı Olcay, iş insanı kocası iflas edip intihar edince orta halli bir mahalleye taşınmak zorunda kalır. Eski tarz sıcak ilişkilerini kaybetmemiş bir mahalledir. Emre Kınay'ın canlandırdığı işsiz Yusuf karakterinin yazmayı denediği Mahallenin Romanı ile paralel olarak mahalledeki zengin çeşitlilikteki karakterlerin başından geçen olaylar anlatılır.

Google+ WhatsApp