İTHAKİ’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL KİTAPLAR

İTHAKİ’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL KİTAPLAR

Will Moogley’nin Hayalet Ajansı’na hoş geldiniz!

 
New York’ta, eski bir gökdelenin en üst katında amcasından kalan büyük, tozlu apartman dairesini hem ev hem ofis olarak kullanan Will’in işi hiç de kolay değildi. Amcasının öteki dünyaya göçmeden önce iflasa sürüklediği hayalet ajansının adını yeniden duyurmak zorundaydı. Asla küçümsenemeyecek rakipleri, ergenlik sıkıntıları, yardım edeyim derken türlü türlü sorunlar çıkaran en yakın arkadaşı, ajansın beceriksiz hayaletleri ve sayamayacağımız kadar başka derdiyle acaba Will bu zorlu görevi başarabilecek miydi?
 
Will ve arkadaşı Tupper’ın ajansın hayaletlerine yeni bir otelde iş ayarlama girişimlerini keyifle okuyacağınız serinin bu ilk kitabında, Baccalario’nun mizahi dili ve Matteo Piana’nın çizimleriyle gönüllerde yer edecek eğlenceli bir dünyanın kapısı aralanıyor!

Will Moogley Hayalet Ajansı-2 Tüyler Ürpertici Bir Aile

ill Moogley Hayalet Ajansı sıra dışı görevlerle iflastan kurtulma macerasına devam ediyor!

 
Fırtınalı bir gecede, hayatı boyunca gece bekçiliği yapmış Bay Plum’ın hayaleti ajansın kapısını çaldı. Artık bir hayalet olduğuna göre uyumasını engelleyecek bir şey kalmadığını düşünse de durum hiç öyle değildi. Zavallının evi korkunç, gürültücü mü gürültücü bir aile tarafından işgal edilmiş durumdaydı ve Bay Plum’ın tek istediği, deliksiz, huzur dolu bir uykuydu...
Bir evdeki insanları korkutup kaçırmak ve bir hayalete evini geri vermek ilk bakışta kolay görünebilir ancak Will ve dostu Tupper karşılarında normal bir aile olmadığını çok geçmeden anladılar. Bakalım bu zorlu görevin üstesinden gelmeye çalışırken kahramanlarımızı bu kez neler bekliyordu?


 Will Moogley Hayalet Ajansı-3  Gökdelendeki Hayalet

ll Moogley’nin Hayalet Ajansı’nda macera hız kesmiyor!

 New York’un en ünlü gökdeleni Empire State Binası’na bir hayalet dadanmıştı! Bu hayaleti kim defedebilirdi? Tabii ki Willard Moogley Hayalet Ajansı.
Ajansın sahibi Will ve asistanı Tupper en ufak bir tereddüt göstermeden bu görevi kabul edip işe koyuldular. Bu vaka, özgür bir ruh olduğunu düşündükleri hayaleti kendi ajanslarına dahil etmek için eşsiz bir fırsattı. Gelin görün ki kurdukları “şahane” tuzak, gökdelendeki hayaleti hiç mi hiç etkilemedi.
Neden mi? Cevabı bu gizem ve eğlence dolu sayfaların içinde!

Google+ WhatsApp