ARAMA SONUÇLARI : 74 adet sonuç bulundu

“ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK”

“ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK”

Akbank Sanat, Tabanlıoğlu Architects ve Mimarlar+ Han Tümertekin ofislerinin çalışmalarını "ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK" sergisiyle 28 Kasım 2018 - 05 Ocak 2019 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşturuyor.

"ESARETİN BEDELİ" Prömiyeri 15 Aralık'ta

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından ilk kez tiyatroya uyarlanan “Esaretin Bedeli” dünya prömiyerini 15 Aralık'ta Zorlu PSM'de gerçekleştiriyor.

SIR; ŞEB-İ ARÛS ETKİNLİĞİYLE 23 ARALIK'TA

SIR; ŞEB-İ ARÛS ETKİNLİĞİYLE 23 ARALIK'TA

Mevlânâ’nın hiç eskimeyen sözleri, Sufi dünyasının müziği, Mevlevi Âyini ve Semâ töreni SIR; Şeb-i Arûs etkinliğiyle ve Yetkin Dikinciler’in sunumuyla 23 Aralık’ta Volkswagen Arena’da.

ATATÜRK DÖNEMİ MİMARLIK

ATATÜRK DÖNEMİ MİMARLIK

Prof. Dr. Uğur Tanyeli’nin gerçekleştireceği “Atatürk Dönemi Mimarlığına Siyasal ve Entelektüel Merkezin Dışından Bakmak” başlıklı konuşma 22 Kasım'da Pera Müzesi'nde gerçekleşecek.

BASE 20-23 Aralık tarihleri arasında Galata Rum Okulu’nda!

BASE 20-23 Aralık tarihleri arasında Galata Rum Okulu’nda!

20 şehirde 30 üniversiteden, henüz sanat kariyerinin başında 94 yeni nesil sanatçı ile tanışıp onların farklı disiplinlerde 100’ü aşkın yapıtını bir arada göreceğiniz ve birbirinden değerli konuşmacıları izleyeceğiniz Base, 20-23 Aralık 2018 tarihleri arasında Galata Rum Okulu’nda sanatseverlerle buluşacak.

TOKYO ÖNCESİ

TOKYO ÖNCESİ "SON ÇIKIŞ"

Ödüllü yönetmen Ramin Matin’in şehir insanının günlük yaşam mücadelesini, absürtlüklerle dolu macerasını anlatan “Son Çıkış” özel gösteriminde film ekibi ve özel davetliler bir araya geldi.