ARAMA SONUÇLARI : 96 adet sonuç bulundu

İSTANBUL'UN SON ON YILI

İSTANBUL'UN SON ON YILI

İstanbul Politikalar Merkezi'nin hazırladığı "İstanbul Perspektifleri" başlıklı söyleşilerin ikincisi, “İstanbul, Yakın Plan: Mimarlığın ve Kentin Son On Yılı” temasıyla mimarlık tarihçisi ve öğretim üyesi Uğur Tanyeli’nin katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul’a Yeni Sanat Merkezi

İstanbul’a Yeni Sanat Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Resmemaneti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Resim Koleksiyonu” sergisi ile Taksim Meydanı metro girişinde bulunan Taksim Sanat'ın kapılarını açtı. Sergi, Taksim Sanat Merkezi'nde 15 Ocak tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

İstanbul Art Show başlıyor

İstanbul Art Show başlıyor

Disiplinler arası fuar, İstanbul Art Show 14 -16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Hilton Exhibition Center’da yapılacak.

Paris in The Rain, İstanbul'da

Paris in The Rain, İstanbul'da

Sarah McKenzie, son albümü “Paris In The Rain” ile Türkiye’de ilk konserini 4 Aralık günü İş Sanat'ta verecek.

Ödüllü Piyanist Montero İstanbul'da

Ödüllü Piyanist Montero İstanbul'da

doğaçlama yeteneği ile adından sıkça söz ettiren Venezuelalı piyanist Gabriela Montero, İngiltere’nin ilk profesyonel yaylı orkestrası olan Scottish Ensemble eşliğinde 30 Kasım'da İş Sanat'ta konser verecek.

"Sınır Tanımayan Fikirler" İstanbul'u sardı!

6. kez gerçekleştirilen Brand Week Istanbul, Türkiye’nin iş ve markalar dünyasını, yaratıcı endüstrilerini, dünyanın sınır tanımayan isim ve projeleriyle buluşturdu. Onur konuğu Şener Şen'i 60 yıllık sanat hayatına dair hikayelerin anlatıldığı bir söyleşiyle ağırlayarak yılın en ilham verici haftasına harika bir giriş yaptı.

İSTANBUL ANSİKLOPEDİSİ ARŞİVİ ERİŞİME AÇILACAK!

İSTANBUL ANSİKLOPEDİSİ ARŞİVİ ERİŞİME AÇILACAK!

SALT ve Kadir Has Üniversitesi’nin iş birliğiyle başlatılan üç yıllık bir projeyle Reşad Ekrem Koçu’nun yarım kalmış İstanbul Ansiklopedisi’nin basılı 11 cildi ve yayımlanmamış ciltlerinin içerik çalışmalarına dair binlerce belge dijital ortama aktarılıyor.

"Keloğlan Keleşoğlan" İstanbul'da sahneleniyor!

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun 2018-2019 tiyatro sezonundaki yeni oyunu, Ulviye Karaca'nın yazıp yönettiği “Keloğlan Keleşoğlan” 1 Kasım Perşembe günü prömiyerini gerçekleştiriyor.