NAZIM HİKMET 116 YAŞINDA SARIYER’DE ANILIYOR

NAZIM HİKMET 116 YAŞINDA SARIYER’DE ANILIYOR

Usta şair Nazım Hikmet’in 116.doğum günü, Sarıyer Belediyesi ile Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği etkinliklerle kutlanıyor.

Usta şair Nazım Hikmet’in 116.doğum günü, Sarıyer Belediyesi ile Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği etkinliklerle kutlanıyor. Nazım Hikmet için ilk anma etkinliği Unıq Hall İstanbul’da düzenlenecek. Nebil Özgentürk’ün “Nâzım Hikmet” belgeseliyle başlayacak programda, Çello dinletisinden sonra Altan Gördüm ve Vahide Perçin ikilisi, Nazım Hikmet şiirleri okuyacak. Hülya Aksular Bale Atölyesi’nin dans gösterisinin ardından Levent Üzümcü tiyatro performansını sergileyecek. Gecenin finalinde bir başka usta isim Suavi ve konuk sanatçı Melike Demirağ unutulmaz şarkıları seslendirecek.  

Nazım Hikmet Anma Programı

Tarih: 14 Ocak 2018 / Pazar

Saat: 20.00

Yer: Unıq Hall İstanbul

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. 2 B. 34396 Sarıyer / İstanbul

Nazım’a Karanfiller

Nazım Hikmet için ikinci tören ise Türkiye’den ayrıldığı son kara parçası olan Tarabya’da düzenlenecek. Tarabya Oteli’nin önünde saat 11.00’de başlayacak etkinlikte Nazım Hikmet için denize karanfiller bırakılacak. Hemen ardından Boğaz’a açılacak teknede şairin şiirleri

Grup Abra tarafından seslendirilecek.

Tarih : 15 Ocak 2018 / Pazartesi

Saat  : 11.00

Yer    : The Grand Tarabya Oteli önü - Sarıyer / İstanbul

Google+ WhatsApp