ARAMA SONUÇLARI : 124 adet sonuç bulundu

"MÜSLÜM BABA" ROLÜYLE TİMUÇİN ESEN KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI!

59 yıllık hayatına sonsuz acı sığdırarak sanatında devleşen Müslüm Gürses’in yaşamını anlatan MÜSLÜM filminin galası yapıldı. Aylardır sır gibi saklanan Timuçin Esen’in Müslüm Gürses hali ilk kez izleyiciyle buluşurken izdihama neden oldu.

BRAND WEEK ISTANBUL, SINIRLARI AŞARAK BAŞLIYOR!

BRAND WEEK ISTANBUL, SINIRLARI AŞARAK BAŞLIYOR!

Türkiye’nin iş ve markalar dünyasını, dünyanın en ilham verici isim ve projeleriyle buluşturan Brand Week Istanbul, "Sınır Tanımayan Fikirler” temasıyla 5-9 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenleniyor. bu yılın onur konuğu, Türk sinemasının yaşayan efsanesi Şener Şen!

28.AKBANK CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR

28.AKBANK CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR

28. Akbank Caz Festivali, 17 Ekim’de Akbank Sanat ve Babylon’da iki konser ile başlıyor. 28 Ekim’e kadar sürecek festival; 100’den fazla sanatçının performansıyla 37 ayrı mekanda 37 konser ile gerçekleşecek. Festival kapsamında ayrıca 3 söyleşi ve 16 atölye çalışması hayata geçecek.

ARTIK CEKET SATMAK YETMİYOR

ARTIK CEKET SATMAK YETMİYOR

Mandıra Filozofu film serileri ile tanıdığımız ünlü yönetmen ve senarist Müfit Can Saçıntı’nın yeni filmi Babamın Ceketi, 5 Ekim 2018 tarihinde vizyona giriyor

Adana’dan hangi film çıkacak !!

Adana’dan hangi film çıkacak !!

Sinema kenti Adana’da 22 Ekimde başlayan festival heyecanı bugün ödül töreniyle sonra eriyor. Bu yıl 25. düzenlenen Uluslararası Adana Film festivalinde hangi filmler önce çıktı, hangi oyuncular ödüle daha yakına sizler için bir değerlendirme yaptık.

Bayrak oyununa yoğun ilgi

Bayrak oyununa yoğun ilgi

Berkun Oya'nın yazdığı, Kubilay Karslıoğlu'nun yönettiği '' Bayrak'' seyircinin beğenisini kazandı.