İMZA SANAT'TAN 'BİR GÜNLÜK' SERGİ

İMZA SANAT'TAN 'BİR GÜNLÜK' SERGİ

İmza Sanat Galerisi, 17 seçki ile 28 eylül Cumartesi günü kapılarını açıyor. Serginin süprizi ise sanatseverleri karşılayacak olan yapay zeka sanat danışmanı 'Azmi Eser'

İş insanı ve genç koleksiyonerden, Aytaç Ateş, Mehmet Ali Ertek ve Adil Zehir tarafından açılacak olan  İmza Sanat Galerisi, “BİR GÜNLÜK” özel sergi konsepti ile Türkiye’nin resim ve fotoğraf sanatının yaşayan en önemli sanatçılarından Resul Aytemür, Ahmet Yeşil, Şahin Paksoy, Fevzi Karakoç, Mahir Güven, Yalçın Gökçebağ, Çerkes Karadağ, Gürbüz Doğan Ekşioğlu ve Veysel Günay’ın eserlerini sanatseverler ile buluşturacak.

Sanatseverler sergi sırasında İmza Sanat tarafından geliştirilen yapay zeka “AZMİ ESER” ile birebir canlı olarak konuşarak sergideki eserler ve sanatçılar hakkında sohbet etme fırsatı yakalayacaklar.

İmza Sanat Galeri’si adına konuşan Adil Zehir, Sadece “Bir Günlük” 24 saatlik özel sergi konsepti için, “İmza Sanat”ı kurarken “bambaşka”, “farklı” bir galeri olmayı hedeflediklerini, Türkiye ve dünyadaki trendleri, sanatı ve sanatçıları merkezde tutarak alışılmışın dışında alanlar yaratarak sanatseverleri heyecanlandırmak istediklerini belirtiyor. Zehir, Türkiye’de ilk hatta belki de yurt dışında da 24 saatlik sergi anlayışının nadir olduğunu, İmza Sanat’ın her zaman farklı oluşumlar üreten bir ruha sahip olduğunu ve sanat adına yol alırken farklılıklara her zaman açık olacaklarını vurguluyor. Bazen teknoloji ile sanatı birleştirecekleri sunumlarla, bazen sergi için seçilecek mekanlarla, bazen ziyaretçilere sergi sırasında yaşatacakları deneyimlerle hep “farklılığı” ortaya koyacaklarını, Anadolu Yakası’nda sanat rotasının en önemli duraklarından olacaklarını belirtiyor ve sanatseverlerin bambaşka bir sanat deneyimi için ”İmza Sanat“ı takip etmelerini rica ediyor.

Serginin Adı: 'Bir Günlük' ustalarla buluşma

Mekan: İmza Sanat Galerisi

Açılış: 28 eylül cumartesi günü 11:00 -19:00

Adres: Barbaros Mah. Yeşil Kanarya Sok. No;6 Koşuyolu, Üsküdar.

Google+ WhatsApp