+1 SUNAR: GEZGİN SALON FESTİVALİ BAŞLIYOR

+1 SUNAR: GEZGİN SALON FESTİVALİ BAŞLIYOR

Hem Türkiye hem de dünyadan yıldız sanatçıları ve grupları ağırlayacak festival, İstanbullulara müzik ve eğlence dolu iki gün yaşatacak

+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’ne sayılı günler kaldı. Hem Türkiye hem de dünyadan yıldız sanatçıları ve grupları ağırlayacak festival, İstanbullulara müzik ve eğlence dolu iki gün yaşatacak. Festivalde konserler dışında gerçekleşecek birçok aktivite de katılımcılara unutulmaz bir festival deneyimi sunacak.

Salon İKSV’nin Parkorman’da, doğanın içine taşınacağı etkinliği +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali için heyecan dorukta. Festivalde müzikseverleri hem birbirinden müthiş konserler hem de keyifli vakit geçirecekleri yan etkinlikler bekliyor.

İlk açıklanan yıldızlar Moderat, L’Impératrice,Cigarettes After Sex veTamino ile büyük ses getiren +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali, sonradan programa eklenen Rhye, Molchat Doma, Jakuzi, Islandman, Feng Suave, Kit Sebastian, Palmiyeler ve Barış Demirel ile heyecan dozunu artırdı.

İki gün boyunca yurtdışından ve Türkiye’den 12 farklı ismi sahnesinde ağırlayacak +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali şimdiden bu yazın en unutulmayacak festivali olmaya aday. Festival izleyicilerini Parkorman’ın farklı alanlarında BOYNER’in upcycling tişört atölyesinden SEPHORA’nın festival makyajı alanına pek çok sürpriz etkinlik de bekliyor.

26 Haziran Cumartesigünü festival açılışını, şarkılarıyla bize tropikal bir ferahlık getirecek indie/psychedelic pop-rock grubu Palmiyeler yapacak. Palmiyeler’in ardından 70’ler popundan beslenen soul müziğiyle Feng Suave izleyicilerin karşısında olacak. Ardından Milosh’un çok sevilen androjen vokaliyle Rhye, baştan çıkarıcı R&B ritimleriyle festival izleyicilerini büyüleyecek. Molchat Doma ise, post-punk, new-wave ve synth-pop'u kesiştirdiği müziğiyle bizi goth kültürüne doğru bir yolculuğa çıkaracak. Ardından soul-funk’ın yeni imparatoriçesi L’Impératrice yaza çok yakışan melodileriyle bizi dansa davet edecek. +1 Sunar Gezgin Salon Festivali’nin ilk gününün kapanışında ise Moderat, Berlin minimal teknosunu İstanbul’a getirecek.

 26 Haziran Pazar günü festival maratonu hız kesmeden alternatif sahnenin başarılı trompet sanatçılarından Barış Demirel ile devam ediyor. Ardından Kit Sebastian ile 70’lerin saykedelik ruhunun dünyanın farklı coğrafyalarındaki yansımalarını keşfe çıkacağız. Sonra ise Islandman, egzotik tınılarıyla bize bolca dans edeceğimiz şamanik bir ritüel yaşatacak. Ardından son zamanların en çok ses getiren darkwave, synthpop grubu Jakuzi ile 80’lere ışınlanacağız. Festivalin sonuna yaklaşırken pek çok kültürü ve duyguyu müziğinde barındıran Tamino ile Ortadoğu’ya doğru kolektif bir yolculuğa çıkacağız. Ardından Cigarettes After Sex’in övgüler alan “noir rüya popu” ile +1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’ni noktalayacağız.

 

25 Haziran Cumartesi                                       

                 

14.30     Palmiyeler                            

16.00     Feng Suave                            

17.30     Rhye                       

19.00     Molchat Doma                    

20.30     L'Imperatrice   

22.15     Moderat (Live)                      

 

26 Haziran Pazar

                 

14.30     Barış Demirel

16.00     Kit Sebastian

17.30     Islandman

19.00     Jakuzi

20.30     Tamino

22.15     Cigarettes After Sex

Tek Gün - 25 Haziran 2022 (2. Genel Dönem) - ₺650,00

Tek Gün - 26 Haziran 2022 (2.Genel Dönem) - ₺650,00

Program ve sanatçılar ile ilgili detaylı bilgiyehttps://saloniksv.com/tr web adresinden ulaşılavilecek 

Google+ WhatsApp