GERÇEK BİR ANNELİK DESTANI: “Bİ UMUT” İLK FRAGMANIYLA DUYGULANDIRDI

GERÇEK BİR ANNELİK DESTANI: “Bİ UMUT” İLK FRAGMANIYLA DUYGULANDIRDI

Felçli bir Rus gence on yıl boyunca annelik yapan Gülsüm Kabadayı’nın gerçek hayat hikâyesinden esinlenen “Bi Umut” filminden ilk fragman izleyiciyle buluştu

Gülsüm Kabadayı’nın felçli bir Rus gence on yıl boyunca annelik yaptığı gerçek yaşam öyküsünden esinlenen “Bi Umut” filminin ilk fragmanı yayınlandı. Antalya’da çekimleri süren film, Rumble Medya, NBU Gold A.Ş. ve Dijital Sanatlar ortak yapımcılığında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Gökhan Arı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu yapım, kimliği belirsiz ve ailesi bulunamayan genç bir adamın, doktorların “en fazla üç ay yaşar” dediği bir anda, “Bi umut be doktor” sözleriyle hayatına dâhil olan Gülsüm Kabadayı’nın dokunaklı hikâyesini beyazperdeye taşıyor. Fragmanda, Gülsüm Anne ile Umut’un kurduğu sessiz ama derin bağ dikkat çekiyor.

Filmde Gülsüm Kabadayı karakterine Hülya Duyar hayat verirken, Umut karakterini genç oyuncu Leon Kemstach canlandırıyor. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Arzum Onan, kadın dayanışmasına vurgu yapan “Fatma” rolüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmde ayrıca Celal Öztürk, Gürberk Polat ve Hayat Van Eck, Gülsüm Kabadayı’nın oğullarını canlandırıyor.

Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Yüsra Geyik, Mehmet Esen, Levent Ülgen, Füsun Kostak, Bora Kırkım, Necmi Yapıcı ve Birce Bircan gibi birçok usta isim de yer alıyor.

Toplumun, medyanın ve uluslararası kamuoyunun tanıklık ettiği bu güçlü hikâye, bir Türk annenin fedakârlığı ve merhametiyle şekillenen insanlık dersini sinematografik bir dille izleyiciye aktarıyor. “Bi Umut”un 2025 yılının sonunda vizyona girmesi planlanıyor.

Google+ WhatsApp